Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mikkel Beha

26 februar - 2020 - 19:30 - 21:30

89DKK – 379DKK

Tag med Mikkel Beha på en spændende, underholdende og ikke mindst tankevækkende rejse ud i den ekstreme og smukke nordiske natur!

Mikkel Beha har med sine mange foredrag vakt rejseglæde og eventyrlyst hos tusindvis af danskere. I efteråret 2019 kan du helt eksklusivt opleve Mikkel med et helt nyt foredrag om familiens nye køligere eventyr mod nord.

Mikkel og den hvide verden

Denne aften tager Mikkel os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårets lavtryk viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed, hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

Billetter

171 ledige
Mad til foredrag - Mikkel Beha89.00DKKBestil spisning før foredraget. Menuen består af : Stegt flæsk med persillesovs. Spisning starter fra kl. 18.00. (Max 10 stykker flæsk pr kvinde / mand).
52 ledige
VIP - Mikkel Beha379.00DKKVIP billetter. (Plads på de tre første rækker - først til mølle).
444 ledige
Standard - Mikkel Beha279.00DKKStandard billet med frit valg af siddeplads i hallen (Minus VIP pladser)

Detaljer

Dato:
26 februar - 2020
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
89DKK – 379DKK
Begivenhed Kategori:

Sted

Jetsmark Idærtscenter, Pandrup
Bredgade 140
Pandrup,Jammerbugt9490Danmark
+ Google Maps