fbpx

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Drabscheferne

10 februar - 2021 - 19:30 - 21:30

kr.80 – kr.349

Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne. 

 

De syv motiver – unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder

De to garvede drabsefterforskere fortæller om de syv motiver, der typisk ligger bag et drab – jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme. De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager som Amagermanden, Stewardesse-drabet og Sonay-drabet, der i tidens løb trak store overskrifter, og giver et helt unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder. Foredraget gør dig også klogere på, hvorfor nogle mennesker vælger at begå den ultimative og frygtelige forbrydelse – at slå et andet menneske ihjel.

Kurt Kragh og Ove Dahl har været med til at opklare nogle af de mest opsigtsvækkende mord i Danmark og har siddet ansigt til ansigt med både mænd og kvinder, der har taget livet af andre mennesker

Drabscheferne

Kurt Kragh har været i politiet i 37 år, heraf 27 år som kriminalkommisær og souschef i Rejseholdet. Her var Kurt primært efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste otte år som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef.

Både Kurt Kragh og Ove Dahl er kendte ansigter på TV og er forfattere til flere bøger om efterforskningsarbejde og de konkrete sager, de gennem tiden har arbejdet på.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Standard - Drabscheferne
Standard billet med frit valg af siddeplads i hallen (Minus VIP pladser)
279.00 DKK
231 ledige
VIP - Drabscheferne
VIP billetter. (Plads på de tre første rækker - først til mølle).
349.00 DKK
38 ledige
Mad før foredraget - Drabscheferne
Chili con carne m. tilbehør + årstidens grønt (Spisning starter fra kl. 18.00.)
80.00 DKK
90 ledige

Detaljer

Dato:
10 februar - 2021
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
kr.80 – kr.349
Begivenhed Kategori:

Sted

DGI Huset Aabybro
Jens Møllersvej 3
Aabybro,9440Danmark
+ Google Maps

Om os

Vi vil gerne inspirere Jammerbugtens befolkning med spændende foredrag og fortællinger.

Information

Event Jammerbugt
Bredgade 45
9490 Pandrup, Danmark
CVR nr. 40221921

+45 40 60 20 53

Kontakt@eventjammerbugt.dk

image004
Scroll til toppen