Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Daniel Svensson

2 september - 19:30 - 21:15

139DKK – 300DKK

Den tidligere professionelle håndboldspiller Daniel Svensson’s personlighed på banen såvel som uden for banen er en af grundene til hans popularitet som foredragsholder.

I sit livsbekræftende og ærlige foredrag ser han tilbage på sit ti måneder lange livtag med en kræftsygdom, heraf de fire med kemobehandling, og fortæller om sin efterfølgende genoptræning og det vellykkede comeback på håndboldbanen.

Daniel Svensson var både en afholdt og dygtig spiller i den danske håndboldelite, men var i ti måneder nødsaget til at sætte karrieren ufrivilligt på pause, da han i 2012 fik konstateret lymfekræft. Daniel har kæmpet på håndboldbanen og privat og blev i 2017 erklæret kræftfri for anden gang.

Daniel Svensson er tidligere dansk mester med AaB Håndbold, pokalvinder og DM-sølvvinder med Skjern Håndbold og har en international fortid i tyske TUS-N-Lübbecke og spanske Toledo Balonmano. I dag er han en autentisk håndboldkommentator og eftertragtet foredragsholder, der tør åbne op omkring de værste perioder i sit liv, og således er Daniel Svensson foredrag til stor inspiration for tilhørerne.

Efter at have stoppet karrieren i 2017 har Daniel Svensson arbejdet som chef for børnefonden CoolUnite, stiftet af den store nordjyske virksomhed, Coolshop. Derudover har Daniel Svensson deltaget i Vild med dans i 2017 og var fast mand på kommentatorholdet under håndboldlandsholdets overbevisende VM sejr i 2019. I dag er han direktør i Håndboldklubben AJAX København.

 

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Standard - Daniel Svensson
Standard billet med frit valg af siddeplads (Minus VIP pladser)
200.00 DKK
298 tilbage
VIP - Daniel Svensson
VIP billetter. (Plads på de tre første rækker - først til mølle)
300.00 DKK
28 tilbage
Mad før foredrag - Daniel Svensson
DGi-huset´s sliders buffet- Laksemoussse m. syltede rødløg - Falafler m. tzatziki og grønt - Pullpork m. coleslaw Hertil sweetpatatoes og alm. Pommes med dip samt årtidens salat.
139.00 DKK
98 tilbage

Detaljer

Dato:
2 september
Tidspunkt:
19:30 - 21:15
Pris:
139DKK – 300DKK
Begivenhed Kategori:

Sted

DGI Huset Aabybro
Jens Møllersvej 3
Aabybro,9440Danmark
+ Google Maps